BLOG

Latest Tech
News

10 motive pentru a-ti optimiza reteaua wireless cu Net Shape

iulie 21, 2022

10 motive pentru a-ti optimiza reteaua wireless cu Net Shape

Nu ne place foarte mult sa ne laudam, ne multumim cu faptul ca o fac destul de des clientii si partenerii nostri, insa avem toate motivele din lume pentru a te convinge si pe tine ca-ti putem oferi cele mai bune solutii de optimizare a retelei wireless. Ne oprim astazi doar la 10 motive, restul urmand sa le descoperiti pe masura ce ne cunoasteti. Si pe bune ca aveti ce descoperi.Dar hai inainte de toate sa va spunem in cateva vorbe cine suntem si de ce suntem una dintre cele mai bune echipe WiFi din Romania si nu numai.

Avem peste 15 ani de experienta in domeniul telecom si Wifi, compania avand la baza ingineri si tehnicieni ultra specializati in domeniul telecomunicatiilor. In timp, am lucrat atat in tara, cat si in strainatate, pentru toti marii operatorii telecom, iar departamentul wireless infiintat inca de acum 6 ani ofera cele mai bune servicii de planificare si implementare wifi, dar si echipamente de ultima generatie, indelung testate in laboratoarele proprii.

Daca ai nevoie de o retea wireless profesionala sau vrei sa-ti optimizezi reteaua actuala te invitam sa ne contactezi si sa spui mai multe despre proiectul tau. Iti oferim consultanta si suport gratuit, dar si cele mai bune servicii prosibile. Datele noastre de contact le gasesti in aceasta pagina.

Revenind la incercarea de a-ti prezenta punctele noastre forte din domeniul wireless, creionam mai jos 10 motive pentru care ar trebui sa alegi Net Shape sa se ocupe de actuala sau viitoarea ta infrastructura WiFi.


  1. Suntem ”oameni de radio”. Adica suntem specialisti in tot ce inseamna unde radio, propagari si radio frecvente. Intelegem mai bine ca oricine lucrurile de la baza lor, ceea ce ne ajuta sa judecam lucrurile corect in orice proiect, pana la cel mai mic amanunt. Experienta noastra cumulata inseamna sute de ani de lucru in domeniul radio, si zeci de ani de experienta cumulata pentru colegii care se ocupa exclusiv de departamentul wireless.

 


  1. Suntem la zi cu tot ce inseamna noutati in tehnologiile wireless. Preocupati si pasionati de tehnologie suntem abonati la toate fluxurile de informatie. In plus, testam zi de zi noile tehnologii in laboratorul propriu, dar si dezvoltam parteneriate solide cu toti furnizorii de echipamente WiFi.

 


  1. Echipe certificate international. Colegii nostri din domeniul wireless detin certificari internationale care ne permit sa abordam proiecte wireless dintre cele mai complexe. Certificari precum CWNA, CWDP sau Ekahau ECSE Survey Engineer ne ofera posibilitatea de a participa in proiecte nationale si internationale in toate fazele, de la realizarea de survey-uri pana la efectuarea planning-urilor wireless, implementare si masuratori finale care sa ateste atingerea tuturor KPI-urilor.

 


  1. Investim permanent in tool-uri hardware si software. Departamentul wireless Net Shape este conectat la toate sursele de instrumente hardware si software care sa-i ajute pe colegi in realizarea de infrastructuri wireless complexe cu acuratete maxima. Investim sume considerabile in fiecare an in achizitionarea de tehnologii si instrumente care sa sustina creativitatea si performantele colegilor. Detinem toate instrumentele pe care le are orice profesionist wireless din aceasta lume, ba chiar avem povesti inc are i-am surprins chiar si pe colegii din SUA de cat de bine pregatiti suntem. Si nu ne oprim aici. Bugetul de cheltuieli anual al Net Shape are un capitol generos dedicat achizitiilor departamentului wireless.

 


  1. Construim instrumente de care avem nevoie. Si pentru ca tot avem printre noi ingineri iscusiti, dar si tot felul de minitehnicus, in ultimii ani am proiectat si realizat tot soiul de instrumente care sa ne ajute mai ales pe teren, acolo unde resursele oferite sunt destul de limitate. Avem, astfel, un bagaj extrem de evoluat de instrumente care ne ofera independenta in orice colt al lumii si care ne ajuta sa finalizam proiecte dintre cele mai complexe in timpi foarte scurti. Ne ”jucam” foarte mult la tabla de desen si creionam permanent noi instrumente. Multe dintre idei sunt si puse in practica, asa ca suntem antrenati pentru a ne adapta si a ne construi, daca este cazul, instrumentele necesare rezolvarii cu succes a oricarei provocari.

 


  1. Echipamente de top la cele mai mici preturi. Faptul ca suntem implicati in foarte multe proiecte de anvergura ne ofera si un beneficiu foarte apreciat de clienti si parteneri: avem acces la toti furnizorii de top, dar si la preturi dintre cele mai bune. Suntem competitivi in orice tip de proiect, iar departamentul nostru de achizitii iti poate face cea mai buna oferta la echipamentele de care ai nevoie, oferindu-ti si garantia ca le vei avea in cel mai scurt timp.

 


  1. Suntem parteneri Ruckus Wireless. Ne bucuram de un parteneriat strategic cu unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente wireless din lume – Ruckus Wireless. Avem o colaborare frumoasa inceputa inca din 2013 si ramanem si astazi alaturi de acest brand, Ruckus fiind recomandarea noastra numarul 1 in orice proiect wireless important. Bineinteles, suntem alaturi si de multi alti producatori de echipamente, avem integrari dintre cele mai diverse, in functie si de anvergura proiectului, dar si de solicitarile venite din partea clientilor. Asa cum spuneam si anterior, testam permanent echipamente dintre cele mai diverse, asa ca avem opinii solide si argumentate stiintific pe care le oferim clientilor in programele noastre de consultanta wireless.

 


  1. Optimizam retele wireless. Nu exista reteaua wireless perfecta. Dar exista retele mai bune si multe mai putin bune. Cele bune au la baza sanatoase principii stiintifice aplicate de adevarati profesionisti. Asta stim sa facem si avem deja sute de infrastrcturi wireless de care ne-am ocupat si alt zeci pe care pe care le monitorizam permanent. Partea de optimizare este cea mai solicitanta pentru orice profesionist, se lucreaza intr-un mediu creat mai bine sau mai putin bine (din pacate, de cele mai multe ori vorbim de realizari care nu tin cont de toate principiile realizarii unei retele wireless profesionale). Misiunea noastra este a de a masura si optimiza acea retea inca ea sa devina conforma cu nevoile si solicitarile clientului. Si nu renuntam niciodata la a-l face pe client fericit, dar nici nu facem rabat la profesionalismul de care trebuie sa dea dovada orice specialist wireless. Si nu suntem deloc aroganti, am invatat insa ca performantele maxime nu pot fi atinse decat atunci cand rigoarea este si ea la cele mai inalte cote. Si asta facem

 


  1. Planificam strategic realizarea de noi infrastructuri wireless. Cele mai ineteresante proiecte pentru noi sunt acelea in care suntem ”angajati” sa facem o retea wireless profesionala de la zero. Ne place sa fim implicati in toate fazele, de la prima schita pana la ultimul surub si avem in astfel de proiecte cele mai bune rezultate. In plus, suntem permanent cu ochii pe bugetele clientilor si chiar am reusit sa oferim nu doar cele mai bune performante wireless, dar si economii substantiale. Oferim toata paleta de servicii (de la cablaje pana la masuratori finale), asa ca orice client va avea maxim de confort pentru ca permanent va fi in contact cun project manager care va detine in orice moment toate informatiile legate de proiect.

 


  1. Oferim mentenanta si consultanta post-implementare. Suntem alaturi de clienti, atat cat parteneri de business, dar si, mai ales, ca prieteni. Oricand e nevoie de un sfat, sau de o mana de ajutor suntem aici. Avem si programe de consultanta si mentenanta, asa cum e si normal (pentru a o alocare eficienta a resurselor interne), dar suntem oncall ori de cate ori este nevoie. Stim poate cel mai bine cat este de importanta functionarea WiFi in orice moment, dar si cat de important este sa te poti baza pe un partener loial.


 

Toate cele de mai sus sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa alegi Net Shape pentru viitorul tau proiect wireless. Toate aceste lucruri le gasesti in detaliu pe blogul nostru, dar ne-am gandit sa le si adunam intr-un loc, pentru a va oferi o imagine a ceea ce suntem si stim sa facem, dar si pentru a va provoca sa alegeti bine atunci cand sunteti in postura de a o face.

Va suntem alaturi permanent si daca vreti sa ne cunoastem va asteptam oricand, cu drag, la o cafea J Datele noastre de contact le gasiti in aceasta pagina.