INFRASTRUCTURI EV

Electric vehicles
for the future

Tehnologii pentru stații electrice de încărcare


Echipa Net Shape este formată din ingineri și tehnicieni cu vastă expertiză în domeniul electric, dar și cu experiență și cunoștințe în noile tehnologii legate de stațiile de încărcare a vehiculelor electrice.


Net Shape este partener, în dezvoltarea de infrastructuri de stații de încărcare pentru autovehicule electrice, cu Seefried UG, companie ce are la activ peste 1000 de stații electrice construite în Vestul Europei.


Lucrăm împreuna cu dumneavoastră pentru a înțelege nevoile pe care le aveți și pentru a vă recomanda soluția de încărcare pentru vehicule electrice care se potrivește nevoilor și bugetului dvs.


Net Shape oferă un pachet complet de servicii profesionale de instalare a stațiilor de încărcare electrică.


Oferta noastră include:

  • Consultanță în vederea achiziționării unei soluții tehnice profesionale
  • Lucrări complete de amenajare a terenului
  • Instalarea punctului de încărcare electrică
  • Punerea în funcțiune completă (pentru a ne asigura că stația dvs. de încărcare este gata de funcționare)
  • Instruire privind utilizarea stației de încărcare și o predare completă pentru a vă asigura că înțelegeți cum funcționează punctul de încărcare
  • Configurarea software-ului de management back office
  • Întreținerea încărcării EV / Program de mentenanță
  • Verificare anuală de siguranță

Obiectivul nostru este să ajutăm dezvoltatorii, întreprinderile și proprietarii de locuințe să profite de un sistem de conducere ecologic, la un preț redus.


În ceea ce privește business-ul dvs., vă ajutăm să atingeți obiectivele de mediu, să găsiți cele mai eficiente soluții din punct de vedere al costurilor și chiar să generați un al doilea flux de venituri – prin investiții în rețele de stații electrice.


SIGURANȚA

o prioritate absolută pentru instalarea stației de
încărcare pentru vehicule electrice


Instalarea unui încărcător pentru vehicule electrice în condiții de siguranță necesită cunoștințe de specialitate, atât în ceea ce privește sistemul electric al locației/locuinței dumneavoastră, cât și în ceea ce privește stația de încărcare în sine.
Fără această expertiză, procesul de instalare nu ar putea funcționa optim, iar siguranța și performanța încărcătorului dvs. ar putea fi compromise.


contactează-ne