BLOG

Latest Tech
News

Iti facem sa mearga Wi-Fi-ul cu pana la 35% mai bine. Gratuit!

octombrie 11, 2021

Iti facem sa mearga Wi-Fi-ul cu pana la 35% mai bine. Gratuit!

Doua dintre cele mai mari hibe care impiedica functionarea unei retele wireless la capacitate maxima sunt configurarea retelei si dispunerea Access Point-urilor in spatiul ce ar trebui acoperit de semnal Wi-Fi.Acestea sunt si principalele doua aspecte la care ne uitam atunci cand suntem solicitati sa optimizam o retea wireless. Pana la a vorbi de tehnologie (sunt si cazuri, ce-i drept, in care alegerile tehnice sunt total nefericite – aici venim cu recomandari de upgrade-uri sau chiar schimbare a echipamentelor wireless), trebuie mai intai sa ne asiguram ca arhitectura retelei este capabila sa sustina nevoile wireless din acel spatiu. Facem asta in cel mai profesionist mod cu putinta, in ultimii ani am investit sume importante in achizitionarea de soft-uri si tool-uri care ne ajuta sa configuram o retea wireless la cel mai inalt nivel, dar si sa depistam hibele de “organizare” in cazul unei retele deja existente.

Astfel, din multele experiente avute pana acum, putem optimiza o retea wireless fara costuri importante pentru tine. Mai mult, iti garantam performante cu pana la 35% mai mari la reteaua pe care o ai acum, chiar si gratuit*. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, povestim putin despre reteaua pe care o ai, ne asiguram ca am inteles cazul pana la cel mai mic amanunt. Revenim in scurt timp cu o serie de masuri pe care ar trebui sa le implementezi (asa cum spuneam la inceput, vorbim si de partea de configurare a routerelor / Access Point-urilor, dar si de posibile modificari in amplasarea acestora). Rezultatele se vor vedea instantaneu.

*Serviciul gratuit pe care-l oferim se refera strict la cazurile in care putem comunica “tehnic”, adica in acele cazuri in care din partea clientului exista o persoana care sa si inteleaga si sa poata aplica masurile propuse.

In restul cazurilor, o echipa de experti Wi-Fi Net Shape este disponibila oricand. Programam impreuna cu tine o intalnire, iti facem o vizita pentru a studia cazul la fata locului si apoi iti propunem masurile necesare pentru a avea si tu o retea wireless de cea mai buna calitate.

Pentru cei care aleg sa realizeze o infrastructura wireless profesionala oferim si reduceri semnificative la achizitionarea de tehnologii wireless in care avem cea mai mare incredere. Suntem mandri distributiori Ruckus Wireless, gasesti pe site-ul nostru mai multe referinte la acest brand. Nu vorbim insa doar de Ruckus Wireless, sunt clienti care au avut experiente placute si cu alte branduri, ii intelegem si-i sustinem si pe acestia.

Programul nostru prin care oferim optimizare wireless gratuita este dedicat in primul rand companiilor mici si medii. In majoritatea birourilor productivitatea tine in mod direct de calitatea internetului, implicit de performantele retelei wireless. Este modul nostru de a sustine comunitatea de business.

In ultimul an, compania Net Shape a fost implicata in zeci de proiecte de realizarea si optimizare infrastructuri wireless, atat in tara, cat si peste hotare. Avem in echipa noastra profesionisti cu mare experienta in domeniul wireless, colegi ce se perfectioneaza permanent. Participam la cursuri si webinarii constant, suntem la curent cu toate evolutiile din domeniul wireless.

Daca vrei sa ne cunosti, te asteptam si la o cafea J Daca ai nevoie de ajutorul nostru iti stam la dispozitie. Aici gasesti datele noastre de contact. Ne poti suna, trimite un mesaj sau un email.