BLOG

Latest Tech
News

Marim echipa: Net Shape angajeaza tehnicieni telecomunicatii si alpinisti utilitari

iulie 21, 2022

Marim echipa: Net Shape angajeaza tehnicieni telecomunicatii si alpinisti utilitari

Avem proiecte interesante si mai avem nevoie de cativa colegi, in speta tehnicieni telecomunicatii si alpinisti utilitari pentru proiecte in telecomunicatii. Daca practici una dintre cele 2 meserii pe care le avem in vedere, da-ne un semn, ne vedem la un interviu si te asteptam cu drag in echipa Net Shape.

 

Tehnician Telecomunicatii


Daca ai experienta in postul de tehnician telecomunicatii si vrei sa ni te alaturi, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti povesti in amanunt ce planuri de viitor avem.

Ce lucram: instalari echipamente telecomunicatii pentru operatori de telefonie, site-uri 3G si 4G la cheie, instalari MW.

Ce asteptari avem: Abilitate de lucru la inaltime, bun tehnician, cunostinte de electrica, cunostinte Fibra Optica, cunostinte minime PC, experienta minima 2 ani, serios, dispus la deplasari majoritatea timpului, posesor permis auto categoria B.

Ce trebuie sa faci: Instalare, testare, configurare si comisionare echipamente telecom, intocmirea documentelor de acceptanta pentru urmatoarele tipuri de echipamente: MW, Statii de baza GSM, 3G, 4G.

Pentru detalii si programari la interviu va rugam sa folositi urmatoarele date de contact:

Mail: office@netshape.ro
Telefon: 0728 010 111

Alpinist utilitar Telecomunicatii


Esti alpinist? Suntem in cautarea unui nou coleg. Fisa postului este clara, nimic nemaipomenit. Trebuie doar sa ai atestat de alpinist utilitar (sau sa fii pe cale sa-l obtii, te ajutam si noi daca este cazul).

Intri in echipa Net Shape, te bucuri alaturi de noi de un mediu de lucru fain (radem mult, petrecem cu masura), dar ai si posibilitatea sa-ti faci meseria printre oameni cu mare experienta in domeniu. Salariul este si el pe masura muncii pe care ar urma sa o depui.

Daca esti in cautarea unei echipe frumoase, Net Shape este raspunsul. Pentru mai multe amanunte legate de jobul de alpinist, dar si pentru programarea la interviu, foloseste te rog datele noastre de contact:

Mail: office@netshape.ro
Telefon: 0728 010 111