BLOG

Latest Tech
News

Net Shape, partenerul tau IT – servicii si echipamente pentru orice proiect

octombrie 11, 2021

Net Shape, partenerul tau IT – servicii si echipamente pentru orice proiect

In ultimii ani am tot povestit cu entuziasm despre proiectele noastre din domeniul wireless, dar si despre noutatile WiFi din intreaga lume, si am cam ”neglijat” celelalte activitati care ne preocupa zi de zi la Net Shape. Incercam astazi sa facem putina dreptate, dar si sa va aducem argumente pentru a va convinge ca Net Shape poate fi partenerul IT full service, capabil sa ofere servicii, echipamente si solutii pentru orice proiect IT.Ne plac lucrurile bine facute, asa ca suntem foarte selectivi in alegerea proiectelor in care ne implicam. Semnam doar acolo unde stim ca vom putea livra performante maxima, suntem seriosi si rigurosi si cautam sa dezvoltam relatii pe termen lung. Preferam sa fim baietii care pot face si mai putin care pot vinde – desi suntem foarte buni si pe zona de achizitii (avem parteneriate foarte bune cu tot mai multi furnizori de echipamente IT), ne dorim sa fim mai mult in linia intai a implementarilor si nu doar sa mai mutam niste cutii de la un furnizor la un client.

Suntem pasionati de realizari, de gasirea si propunerea de solutii, asa ca ne-am creat o frumoasa reputatie de creativi in zona infrastructurilor IT, de echipe care se sincronizeaza ceas in mediul de lucru si care livreaza in deadline-urile asumate performantele solicitate.

Desi suntem specializati in domeniul wireless nevoile clientilor nostri exced aceasta zona si, ca orice companie care se respecta, cauta sa-si atraga parteneri de servicii seriosi capabili sa sustina eforturile de dezvoltare si sa rezolve probleme dintre cele mai diverse in timpi cat mai scurti. Am participat, astfel, nu de putine ori cu idei si solutii in tot ce inseamna infrastructura IT, de la desenarea de solutii pana la implementare si oferire de mentenanta activa.

Multe dintre proiecte le-am gestionat cu resurse proprii, iar in cazurile in care am participat la lucrari de amploare am fost bine sustinuti de departamentul nostru de project management, reusind astfel sa legam perfect echipele interne cu cele ale subcontractorilor nostri – parteneri atent selectiati in timp si pe care ne bazam in orice moment.

Indiferent ca vorbim de munci precum cablare structurata, sudare fibra optica, instalare si setare echipamente networking si wireless sau chiar si instalare de sisteme de supraveghere video si acces, precum si achizitia de echipamente IT de tot felul, colegii din Net Shape reusesc sa ofere servicii de top in timpii de executie asumati prin contract. Suntem foarte atenti inca din faza de evaluare a proiectului, iar discutiile cu clientii sunt extrem de productive – ajutandu-ne sa oferim solutii viabile, dar si scalabile pentru a sustine eventualele dezvoltari. Mai mult, suntem mari fani ai ideii de optimizare, asa ca ne gandim permanent si la resursele clientului – cu cat acesta va avea mai putine probleme in exploatarea infrastructurilor IT proiectate si implementate de noi, cu atat vom avea mai multe resurse de alocat in alte proiecte – o gandire pragmatica si sanatoasa care ne ajuta sa livram cele mai bune solutii.

Evident, nu suntem cei mai ieftini si nici nu ne dorim asta. Nu suntem ”niste baieti” care vin sa rezolve o problema si de care apoi sa nu mai auzi. Suntem aici tot timpul, cu multi colegi in consemn pentru interventii neprevazute. Facem lucrurile documentat, testam solutii si echipamente si oferim garantii de buna executie in orice contract.

Background-ul de oameni de radio ne obliga la a fi foarte disciplinati, atenti si performanti. Daca aveti nevoie de un partener capabil sa va fie alaturi mult timp, suntem aici. Datele noastre de contact le gasiti in aceasta pagina, ne intalnim sa punem la punct proiectul, setam impreuna deadline-urile fazelor de implementare si apoi ne apucam de treaba. Noi suntem Net Shape - partenerul tau IT: servicii si echipamente pentru orice proiect!