BLOG

Latest Tech
News

Net Shape, solutii profesioniste pentru inchiriere WiFi

octombrie 11, 2021

Net Shape, solutii profesioniste pentru inchiriere WiFi

Toata lumea in ziua de astazi vrea acces cat mai usor la WiFi, mai ales atunci cand participa la un eveniment si isi doreste sa impartaseasca asta cu prietenii si cu cei dragi. De aceea, numarul evenimentelor care pun la dispozitia participantilor si o conexiune WiFi este in mare crestere.

Daca te afli si tu in aceasta situatie si vrei sa organizezi un eveniment la care toata lumea sa se bucure de Internet, dar nu ai la dispozitie instrumentele de care ai nevoie, ceea ce e si normal, pana la urma tu esti organizator de evenimente, nu distribuitor de echipamente wireless, poti oricand sa apelezi la noi, la solutiile de inchiriere wifi Net Shape. Iti putem oferi toate elementele necesare unei reusite majore pe care nimeni nu o va putea uita, dar si mijloacele prin care toti participantii vor fi multumiti.Astfel, serviciile de inchiriere WiFi pot sa devina baza unui eveniment reusit, insa nu oriceine poate sa iti si ofere asa ceva. Avem o experienta de 10 ani in domeniul Telecom si WiFi, experienta pe care suntem gata sa o punem la dispozitia partenerilor nostri.

Ce oferim prin solutia de inchiriere wifi


In primul rand vei avea nevoie de cele mai bune echipamente. Pana la echipamente, trebuie sa stim putin de vorba, sa stim cat mai multe detalii despre eveniment, locatie si numar de persoane. In functie de toate acestea putem face o configuratie care sa multumeasca pe toate lumea - si pe cei care vor folosi solutia WiFi propusa, dar si pe tine, cel care plateste serviciul de inchiriere WiFi :) Folosim doar tehnologii de ultima generatie (in parteneriat cu Ruckus, unul dintre cei mai mari producatori de sisteme pentru Internet din lume) si le punem la dispozitie tuturor celor care sunt interesati de o experienta deosebita. Asa ca te asteptam si pe tine sa te numeri printre clientii nostri multumiti.
Vezi aici serviciile de inchirere WiFi, proiectare, vanzare si instalare WFi oferite de Net Shape

Iti oferim un setup optimizat “la sange”, astfel participantii la evenimentul pe care-l organizezi (concert, conferinta, expozitie etc.) vor putea sa foloseasca la capacitate maxima toate retelele sociale, vor oferi update-uri in timp real in legatura cu desfasurarea evenimentului si vor putea sa discute cu prietenii vechi sau sa stabileasca noi relatii. Si organizatorii pot sa profite, WiFi-ul fiind necesar pentru a rezolva probleme de logistica sau de comunicare.

In plus, prin serviciile de inchiriere WiFi iti oferim o capacitate nelimitata de schimb de date. Nu conteaza cati participanti vin la eveniment, daca sunt 100 sau 10.000, sistemul va functiona la fel de bine. Totul tine de acuratetea planului initial, de informatiile pe care le primim in brief-ul de la client.

Inchiriere wifi - instalare rapida si cel mai mic cost per utilizator


Toate aceste sisteme au nevoie si de instalare si nu te vom lasa la greu. Echipa noastra a fost implicata in multe proiecte de succes si fiecare client a fost multumit. De ce sa nu te adaugi si tu acestei liste? Nu doar ca oferim cele mai bune echipamente, dar cand vorbim de inchiriere WiFi ne referim si la instalarea completa a sistemelor, dar si la instructiuni clare si relevante in legatura cu modul in care trebuie sa fie folosite acestea.

“Nu se poate” nu exista


Nu conteaza unde vei organiza evenimentul, pe varful muntelui, la malul marii sau in padure. Daca ne chemi, vom fi alaturi de tine. Daca vrei succes, inchiererea WiFi este necesara, la fel cum si serviciile de instalare la cele mai inalte standarde sunt un must have. Si noi, la Net Shape ti le putem oferi pe amandoua, impreuna cu cea mai moderna tehnologie disponibila in Romania si o echipa care iti sta la dispozitie indiferent de intrebarile pe care le ai.

Hai sa planuim impreuna succesul viitorului tau eveniment. Asteptam sa dai un semn, da? Uite, avem si o pagina de contact.