BLOG

Latest Tech
News

 Solutii inovative pentru Depistarea Febrei de la Net Shape si Hikvision

iulie 21, 2022

 Solutii inovative pentru Depistarea Febrei de la Net Shape si Hikvision

Restrictiile pe care suntem obligati astazi sa le respectam modifica foarte mult starea de normalitate cu care eram obisnuiti. Noile conditii de viata impuse de pandemia pricinuita de infectiile cu coronavirus aduc masuri insitutionale necesare, precum purtarea mastilor de protectie in spatiile inchise sau/si masurarea temperaturii celor care intra intr-o incinta.



Tehnologiile de astazi ne sunt de mare ajutor in respectarea masurilor impuse de COVID 19, tot mai multi producatori isi reorienteaza parte din investitii in cercetarea, descoperirea si producerea de tehnologie capabila sa ajute societatea in traversarea acestui moment extrem de delicat.

In cadrul Net Shape avem un departament specializat in instalarea camerelor video, societatea noastra fiind autorizata pentru astfel de operatiuni. Ca urmare a masurilor impuse de autoritati, printre care se regaseste si cea a masurarii temperaturii umane si detectarii febrei in anumite situatii, propunem celor interesati o gama larga de produse Hikvision performante, capabile sa identifice temperatura umana, dar si sa semnaleze prin diferite alarme pragurile de temperatura ridicata – febra.

In portofoliul Hikvision sunt mai multe variante de camere capabile sa detecteze febra, fiind posibile realizarea de setupuri pliate exact pe nevoile clientului / institutiei.

Pentru mai multe detalii si oferta va rugam sa ne contactati

In cele ce urmeaza va vom prezenta pe scurt avantajele tehnologiei de detectare a temperaturii cu camerele video si, in special, inovatiile Hikvision in materie de camere termice.

Orice obiect cu valori de temperatura peste zero absolut emite o cantitate detectabila de radiatie. O camera termica transforma radiatiile IR in valori numerice si le potriveste la valorile de temperatura printr-un model algoritmic.

Camerele termice cu precizie in depistarea temperaturilor ridicate pot asigura detectarea temperaturilor ridicate ale corpului, ceea ce poate indica prezenta febrei. Camerele termice Hikvision pot fi utilizate pentru depistarea febrei calatorilor, cumparatorilor si persoanelor ce lucreaza la birou.

HikvisionEficienta ridicata: camera termica are nevoie de o singura secunda pentru a detecta temperatura unei persoane, permitand astfel monitorizarea unui numar mai mare de oameni in acelasi timp.

Siguranta: Camerele termice asigura masurarea temperaturii de la un metru distanta, evitand astfel contactul fizic inutil.

Locurile din aeroport destinate calatorilor dar si alte statii de transport sunt cele mai importante locuri unde fluxul de pasageri este mare, motiv pentru care depistarea preliminara a febrei este indispensabila.

Holurile cladirilor reprezinta spatiile cele mai circulate de catre angajati. Aceasta locatie poate fi un punct de control zilnic pentru depistarea interna a febrei. La fel, o zona cu mare trafic este cea din institutii publice sau scoli. Un sistem de camere termice Hikvision poate ajuta in masurarea temperaturii cu viteza mare, permitand astfel ca fluxul de intrare in cladire sa nu sufere sincope.

Pentru mai multe detalii si oferta va rugam sa ne contactati

Avantajele utilizarii unei Camere Termografice

 


  • Asigura distanta intre operator si persoanele vizate, evitand contactul fizic inutil

  • Eficienta ridicata, potrivita pentru zonele aglomerate

  • Usor de utilizat, trebuie doar citita valoarea maxima de pe ecran

  • Capacitatea de a salva capturile de ecran ale persoanelor cu potential de risc

  • Poate fi integrat cu PC-ul/Telefonul Mobil al clientului, ca o solutie flexibila

 

Avantajele Solutiior Termografice Hikvision de Depistare a Febrei


Detectarea corpului Uman folosind AI

Camerele termografice de depistare a febrei de la Hikvision, de tip Bullet/Turret au caracteristici de depistare a corpului uman folosind AI pentru a fixa zonele de masurare la corpul uman, reducand astfel alarmele false cauzate de alte surse de caldura.

Alarme Audio Incorporate

Cu un modul audio incorporat, camerele termografice de depistare a febrei de tipBullet/Turret pot declansa alarme pentru a anunta operatorii imediat ce trece o persoana cu febra.

Algoritm de Dezvoltare Unic

Beneficiind de un algoritm de masurare auto-dezvoltat de Hikvision si volum mare de date obtinut din numeroasele cazuri, precizia masurarii temperaturii este extrem de fiabila.

Solutie Unica

Fiind un furnizor mondial de solutii de securitate, Hikvision ofera un portofoliu bogat de produse, care include camere termografice, NVR, switch-uri etc., oferind astfel clientilor posibilitatea de a stabili o solutie completa si profesionala.

Pentru mai multe detalii si oferta va rugam sa ne contactati